Handla jackor från JHN Sport

Fritid Mode & skönhet

När det kommer till att handla jackor vill man att det ska bli rätt direkt. Detta innebär att jackan behöver sitta bra, att den ska se snygg ut och att den ska värma tillräckligt. Särskilt om det är en vinterjacka som man är ute efter är den sista faktorn viktig. Hos JHN Sport finns det jackor för olika tillfällen och med utseende som passar olika smaker.

Övergångsjackor

Hos JHN Sport finns det en stor mängd jackor av olika typer. I herrutbudet går det att hitta jackor med camouflage-mönster, samt jackor i en lång rad färger. Man har valt att fokusera på höst- och vårjackor, så för den som vill ha en lite varmare jacka kan det vara bra att leta någon annanstans. Det är alltid viktigt att det är en jacka som passar säsongen!

Olika stil

Förutom säsong ska också rätt stil prickas in när man köper en jacka. Hos JHN Sport finns det några olika typer av stilar. Den första är, som redan nämnt, jackor med camouflage-mönster. Dessa finns i bombermodell, en modell som också kommer i flera färger. Det finns också övergångsjackor med luva, samt jackor i anorackstil. Det är bara att välja och vraka bland de olika stilarna som finns till buds!